Some-markkinointi

Markkinointi sosiaalisessa mediassa voi olla helppoa. Kaikki lähtee hyvästä sisällöstä ja ideoista. Tavoitteiden kasvaessa voi olla syytä kuitenkin turvautua ammattilaisten apuun.

Somestrategia

Madmix tarjoaa yrityksellesi somestrategian suunnittelun sekä kokonaisvaltaisen tai osittaisen toteutuksen. Pitkäjänteinen suunnitelman mukainen somestrategian toteuttaminen on paras tapa varmistaa kustannustehokas, tuloksia antava markkinointi.

Mistä hyvä some-markkinointi rakentuu?

Ensisijainen tavoitteemme on saada viestisi kuulumaan ja näkymään. Ja mikä tärkeintä, sinun liiketoimintahaasteesi tavoitetta palvelevasti, oikealle kohderyhmälle. Tulokset puhuvat tekemisemme onnistumisesta!

Kartoitamme yrityksesi liiketoiminnan perusteellisesti

Sisällöntuotannon onnistuminen vaatii syvällisen katsauksen yrityksen toimintaan. Tämän avulla laadimme strategian, joka toimii kaiken tekemisen selkärankana.

Tavoitteet määrittelevät markkinoinnin sisällön ja laajuuden

Tavoitteet määritellään yrityksesi markkinointipanoksen mukaan. Tyypillisiä tavoitteita on tunnettuuden lisääminen, tuote- tai palvelulanseeraus ja/tai tarjouskampanja. Tavoitteilla pyritään kasvattamaan liikevaihtoa, vahvistamaan asemaa markkinoilla ja tuottamaan liidejä myyjien käyttöön.

Somekäyttäytyminen määritellään toiminnan tueksi

Määrittely tehdään yrityksesi arvojen, visioiden ja brändin mukaan. Määrittelyssä otetaan huomioon myös somestrategian kaupalliset tavoitteet. Somekäyttäytymisen määrittämisellä varmistetaan, että julkaisut toteuttavat somestrategiaa.

Tehtävät yrityksesi henkilöstölle ja kumppaneille

Somestrategian tehtävät jalkautetaan yrityksesi henkilöstölle, jotta sisältöä saadaan toiminnan keskiöstä. Tehtäviä jaetaan henkilöstölle, nettisivujen ylläpitäjille ja muille mahdollisille somestrategian toteuttajille ja kumppaneille.

Selkeät ohjeet toteutukseen

Oli henkilöstösi tehtävä kuvan ottaminen tai päivityksen kirjoittaminen, somestrategia sisältää perusteelliset ohjeet tehtävien suorittamiseen. Hoidamme julkaisun, jotta varmistamme, että tämä toteuttaa somestrategiaa.

Raportoinnilla varmistamme somestrategian toimivuuden

Seuraamme ja tilastoimme somestrategian toimivuutta analysoimalla dataa. Saadun datan perusteella arvioimme somestrategian onnistumista ja reagoimme tekemällä tarvittavia muutoksia. Näin varmistamme, että somestrategia johtaa tavoiteltuun tulokseen.

Madmix play logo
Madmix peukalo logo

Miten voimme auttaa?