HALUATKO MUKAAN KETTERÄÄN MARKKINOINTITIIMIIMME?

Hae töihin Madmixille

Rekry on nyt käynnissä. Madmix on kasvava yritys ja etsimme jatkuvasti uusia oppimisen ja menestyksen haluisia myyjiä, sekä tuotannon henkilöitä tiimiimme.Haemme tiimiimme myös harjoittelijoita. Edellytyksenä on aito kiinnostus ja oppimisen halu.

Etsimme tuotannon tekijöitä Kouvolan toimistollemme ja myyjiä erityisesti pääkaupunkiseudulle, Etelä-Karjalaan sekä Päijät-Hämeeseen.

Kouvolan toimipiste:

Digital Marketer

Yritysasiakkaan liiketoiminnan haasteiden ymmärrys. Kokonaisvaltainen käsitys markkinoinnista. Markkinoinnin koulutus katsotaan eduksi. Työtehtäviin kuuluu mm. Facebook-, Youtube-, Adwords-kampanjointi, kampanjoinnin suunnittelu, analysointi ja raportointi. Työ edellyttää hyvää graafista sekä kirjallista ilmaisua. Työ edellyttää uteliasta luonnetta ja kiinnostusta alan kehitykseen, oma-aloitteista tiedonhakua ja oppimista. Aluksi puolipäiväinen.

Toimistotyöntekijä

Päivittäiset toimistorutiinit, mm kirjanpidon valmistelu, laskutus jne. Asiakaskontaktointi puhelimitse ja tapaamisten sopiminen asiakkuuspäälliköille. Alkuun puolipäiväinen.

Haluatko harjoitteluun?

Lähetä hakemus ja kerro mitä osa-alueita haluaisit kehittää itsessäsi. Jätä vapaamuotoinen hakemus videona ja lähetä linkki videoon lomakkeella.

Madmix play logo
Madmix peukalo logo